Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Misa campesina nicaragüense

Misa campesina nicaragüense
30
APR
Dato
Søndag d. 30. april 2017, kl. 16:00
Pris
100 kr. ved forsalg / ved indgangen 120 kr.

Den nicaraguanske bondemesse Misa campesina nicaragüense med tekst og musik af Carlos Mejía Godoy. Messen er et forsøg på at sætte kristendommen ind i en samtidig lokal forståelse af verden, der er præget af vold og undertrykkelse, hvor Gud bliver formuleret de fattiges befrier. Ved messen medvirker musikere fra Nicaragua og kor fra Danmark.

Program: 1. del: Opførelse af den nicaraguanske bondemesse (la Misa Campesina) med deltagelse Tabú samt KreaktivKoret og Hadsten blandede kor under ledelse af Vibeke Hansen. 2. del: Nicaraguansk dansemusik med Tabú.

Billetter til koncerten kan købes her.


Efterfølgende Nicaraguansk aften i Johannesgården er desværre aflyst.

Koncerten og det efterfølgende arrangement er arrangeret i anledning af 10 års jubilæet for Kirkekaffe. Et fairtrade-mærke, der også støtter lokalt udviklingsarbejde i Nicaragua, hvor kaffen kommer fra. De sidste 10 år har hver en tår kaffe i bidraget til et godt formål gennem kaffemærket kirkekaffe. I Skt. Johannes Kirke bliver det på et år til ca. 23 kasser kaffe = knap 5000 liter færdig kaffe. Kirkekaffe har gennem de 10 år det har eksisteret bidraget med over 100.000 USD til udvikling af det lille samfund, som lever af kaffeproduktion.


Mere om kirkekaffe

I 2007 opstod kaffemærket Kirkekaffe. Kirkekaffe, har fokus på at knytte kaffedrikningen i kirken sammen med producenterne af kaffen. Tanken er, at når kaffedrikning signalerer nærhed og accept, hvorfor så ikke lukke kaffebønderne ind i varmen ved at fortælle om dem?
Deraf sloganet "Kirkekaffe - din kaffe har et ansigt".
Kirkekaffe er fairtrade-mærket og stammer fra Nicaragua. Udover fair-trade-ordningen bidrager hver pakke solgt Kirkekaffe med et ekstra beløb til et særlig udviklingsprogram i landsbyen El Coyolar i det nordlige Nicaragua.
Kirkekaffe ejes og drives af Kirkekaffesalg (CVR 19 77 30 94), som er en personligt ejet virksomhed tilhørende sognepræst Kjeld B. Nielsen. Kirkekaffesalg har det juridiske ansvar for Kirkekaffe, herunder forholdet til rister (Peter Larsens Kaffe A/S), distributør (DSN A/S) samt kaffekooperativet La Esperanza i El Coyolar, Nicaragua.