Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Omsorg/Diakoni

Samtale med en præst

Har du brug for en fortrolig at tale med står kirkens præster til rådighed. Du kan tale om tro og tvivl, alt det der rør sig, og det behøver ikke handle om religion. 

Præsterne er underlagt tavshedspligt. Se kirkens præster.


Sorggruppe for voksne

I sorggruppen vil du møde andre, der har mistet, og vi taler om, hvordan man lever med tabet. Fællesskabet kan hjælpe dig med at bære sorgen og den forandrede hverdag. En sorggruppe forsøger ikke at fjerne din sorg eller at presse dig til at 'komme videre'. Formålet med sorggruppen er at skabe rum, hvor man sammen med ligestillede har tid og plads til at tale om det, der er svært.

Du bliver tilbudt en individuel samtale, før du kommer til det første møde. I fællesskab finder vi ud af, om sorggruppen kan være en hjælp for dig. 

Præster har tavshedspligt, fører ikke journal og har stor erfaring med at tale med mennesker i krise og sorg.

Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til sognepræst Anette Brøndum på tlf. nr. 40 12 85 22


Menighedsplejen

Menighedsplejen er en forening, hvis formål er at støtte og hjælpe de svageste i sognet.

Her kan der søges om økonomisk hjælp til jul, konfirmation eller anden form for behov. 

Menighedsplejen ledes af en bestyrelse, der vælges menighedens frivillig ved generalforsamlingen i marts. 

Kirke- og kulturmedarbejder Jette Haugaard Nielsen jehn@kmd.dk 

Ansøg om julehjælp (ansøgning er mulig fra 1. november)

Ansøg om hjælp ved konfirmation

Ansøg om hjælp

Støt menighedsplejen


Trøjborg Riisvangen besøgstjeneste

Du kan gøre en forskel for et menneske ved at være til stede, lytte og samtale, og måske oplever du et nyt og anderledes venskab.

Trøjborg-Riisvangen Besøgstjeneste er et fælles initiativ ved Skt. Johanne Kirke og Lokalcenter Trøjborg. Vi besøger mennesker i alle aldre, der oplever ensomhed og har brug for en at tale med. Mennesker, der måske ikke har de samme muligheder for at komme ud som før, hvis netværk er svundet ind, eller hvis nærmeste bor langt væk.

Vil du være besøgsven eller ønsker du besøg, så kontakt kirkekontoret på 8613 7373 eller mail: sanktjohannes.sognaarhus@km.dk


Gudstjenester på Lokalcenter Trøjborg

Gudstjenesterne på Lokalcenter Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, 8000 Aarhus,er normalt den første torsdag i måneden kl. 14.00 og er ved en af kirkens præster.

 

 

 

Online-samtale

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu